Elevate

Otočne nape

OPIS

Zmogljiva in moderna otočna napa z močnim brezkrtačnim motorjem poskrbi za kakovosten odvod zraka z močjo 675 m3/h. Preberite več
  • Brezkrtačni motor omogoča bolj učinkovito in kar 90% nižjo porabo pri enakem pretoku zraka.
  • Intenzivna stopnja omogoča uporabo nape z maksimalno sesalno močjo pri močni sopari.
  • Perimetrično vsesavanje poskrbi za bolj učinkovito in tiho prezračevanje.
  • Varčna in zelo zmogljiva LED osvetlitev poskrbi za odlično osvetlitev kuhalne površine.
  • Nizek nivo hrupa - manj kot 60 dB, kar je tišje kot običajen pogovor.
  • Funkcija Timer omogoča priročno nastavitev avtomatskega izklopa po končanem kuhanju.

Redna cena: 1799.00 €
Oddaj Naročilo
Brezplačna dostava
Paket odpošljemo še isti dan pri naročilu do 12.00 ure.
* Pri nakupu izdelka Molen+ s promocijsko kodo velja garancija 2 leti. Možnost podaljšanja garancije do 5 let z doplačilom 14.95€/leto.
Vaši podatki

Opombe


Vaše naročilo
Molen Elevate in motion
Elevate
× 1
1799.00 €

Poštnina
Brezplačna
Način plačila
Nakazilo (UPN)
Potrdi

Znesek za plačilo (z DDV)
1799.00 €

Molen Elevate

Napi Molen+ Elevate daje visoko kakovostno jeklo svež in sodoben značaj. Posebna oblika in najvišja kakovost vgrajenega motorja sta vzrok, da je ta napa skoraj neslišna. Motor je tudi zelo varčen, saj porabi 90% manj energije, kot primerljiv klasičen motor. Upravljanje te nape je elektronsko, za osvetlitev pa skrbijo LED žarnice.
SmartDrive motor
SmartDrive Motor

SmartDrive motor

Za bolj ekonomično delovanje nape z enakim efektom izsesanega zraka, je v napo vgrajen SmartDrive kondenzatorski motor nove generacije, ki ima v enakih pogojih delovanja kar 20% nižjo porabo in daljšo življensko dobo. Hkrati je delovanje SmartDrive motorjev do 3dB tišje.
LEDLight Osvetlitev
LEDLight Osvetlitev

LEDLight Osvetlitev

Poleg glavne prezračevalne funkcije napa nudi tudi dodaten vir svetlobe, ki skrbi za optimalno razsvetljavo kuhališča. Za to poskrbijo LED žarnice, ki so zelo varčne in imajo daljšo življensko dobo kot običajne.
Perimetrično Vsesavanje

Perimetrično Vsesavanje

Vsesavanje zraka na robovih je inovativna tehnologija, ki zmanjša porabo energije in raven hrupa hkrati pa poveča hitrost odsesavanja in s tem poskrbi za učinkovito in tiho prezračevanje. Omogoča tudi enostavnejše čiščenje nape in vizualno zakrije maščobne filtre.

Funkcija Timer

Timer je zelo priročna funkcija, ki omogoča nastavitev časa samodejnega izklopa nape v intervalu po 10min. Tako lahko po končanem kuhanju nastavite izklop nape v npr. 30min in brezskrbno opravljate druge stvari.

Zmogljivo Odzračevanje

Napa ima vgrajen izredno zmogljiv motor, ki omogoča velik pretok zraka. Namenjena je za uporabo v večjih kuhinjah in bo v pomoč vsem, ki pripravljajo hrano, kjer se sprošča veliko pare in vonjav.

Intenzivna stopnja

Z Boost funkcijo lahko še bolj učinkovito izsesate in prečistite zrak v vaši kuhinji. Z intenzivno stopnjo lahko aktivirate najmočnejšo hitrost za 10 minut nato pa se ta samodejno vrne na zadnjo nastavljeno hitrost.

Nizka Raven Hrupa

Zelo pomembna lastnost nape je, da je pri svojem delovanju tiha, zato je skonstruirana in izdelana iz materialov, ki čimbolj preprečujejo širjenje hrupa v okolico in je nemoteča pri svojem delovanju.

Pralni Maščobni Filtri

Maščobni filtri so narejeni iz aluminija kar jim omogoča trajno obstojnost in visoko odpornost na obrabo in umazanijo. Zaradi pametne zasnove jih lahko enostavno snamemo in očistimo kar v pomivalnem stroju.

Vgradna skica

vgradna-skica-ELEVATESTR90I

Energijska nalepka

Elevate
B
81
ABCDEFG
ABCDEFG
ABCDEFG
51db