Prednosti Molen nap

Svežina, dovršenost, natančnost, kvaliteta ter enostavna uporaba so le nekatere prednosti MOLEN nap, ki vas bodo navdušile. Izbrane tehnologije in materiali omogočajo enostavno uporabo in čiščenje ter brezskrbno delovanje, vaši kuhinji pa dodajo moderen izgled.


Vrhunski dizajni Molen nap

Dizajn po meri

Velika prednost MOLEN in MOLEN+ nap je v obliki in izgledu, ki nam omogoča korak s časom in odgovor na želje trga. V naših vrstah je možno najti produkt za vsako kuhinjo. Oblika in materiali so skrbno določeni po potrebi uporabnika, funkcije nap pa so naš dodatni izziv in vaše zadovoljstvo.
Vrhunski dizajni Molen nap

Prijazni materiali in kvaliteta

Nape MOLEN in MOLEN+ brez izjeme predstavljajo visoko kvaliteto materialov, ki so izdelani in dobavljeni izključno od vodilnih evropskih proizvajalcev. Materiali se skrbno izbirajo za vsako napo ter preglejujejo že pred predelavo, vse do končne kontrole kakovosti.
Vrhunski dizajni Molen nap
5 let garancije za vse Molen+ nape

Zaupanje v naše produkte

Prepričani smo v kakovost in kvaliteto naših kuhinjskih nap, zato vam ob nakupu Molen+ nape nudimo do 5 let garancije.
Vrhunski dizajni Molen nap

Učinkovitost

Naše nape s svojo ponudbo motorjev dosegajo višje razrede porabe energije in so bolj varčne v vseh stopnjah delovanja.
Vrhunski dizajni Molen nap

Eleganca

Izvlečne nape so elegantno skrite kadar niso v uporabi tako nam zasedejo manj prostora, medtem ko se po delovanju ne razlikujejo od večjih nap. Poleg kovinskih krmilnih plošč uporabljamo tudi steklene površine, ki nam omogočajo lažjo uporabo in vzdrževanje.

Vam je všeč naš koncept, vizija in produkti, ki jih ustvarjamo?
KONTAKTIRAJTE NAS