Tehnologije Molen nap

Molen nape so več kot samo izgled in cena. Ime MOLEN nam predstavlja gibanje, ki vam nudi udobje in svežino. Uporabljeni materiali nam pomagajo dostaviti dovršen izdelek in so pogoj za kvaliteto in dolgoročno uporabo. Omogočajo enostavno čiščenje ohišja in maščobnih filtrov.


Perimetrično Vsesavanje

Perimetrično vsesavanje

Kvalitetno odvajanje zraka pri kuhanju je visokega pomena, zato nudimo pri določenih napah, kjer je to mogoče, perimetrično izsesavanje zraka. Zrak se ne vsesava le skozi osrednji del, temveč tudi na robovih kar zmanjša porabo energije in raven hrupa hkrati pa poveča hitrost odsesavanja in s tem poskrbi za učinkovito in tiho prezračevanje.
High-Tech Inox material

High-Tech Inox material

Pri uporabi nape se s časom naberejo sledi umazanije prahu, maščobnih delcev prisotnih v hrani prav tako pa tudi prstni odtisi. Inox material, ki ga uporabljamo na napah, posebno obdelamo in na koncu še zaščitimo, da s tem zmanjšamo vidnost prstnih odtisov in omogočimo enostavno čiščenje kovinskih površin brez potrebe po uporabi agresivnih čistilih.
Pralni maščobni filtri za kuhinjske nape

Enostavno čiščenje maščobnih filtrov

Vsi maščobni filtri, ki jih uporabljamo, so narejeni iz aluminija kar jim omogoča trajno obstojnost in visoko odpornost na obrabo in umazanijo. Zaradi pametne zasnove jih lahko enostavno snamemo in očistimo kar v pomivalnem stroju. Potrebno je paziti na redno čiščenje (vsaj enkrat mesečno), saj lahko drugače pride do vžiga maščobe nabrane v filtru.
Intenzvna stopnja - Boost

Intenzivna stopnja - Boost

Z Boost funkcijo lahko še bolj učinkovito izsesate in prečistite zrak v vaši kuhinji. Z intenzivno stopnjo lahko aktivirate najmočnejšo hitrost za 10 minut nato pa se ta samodejno vrne na zadnjo nastavljeno hitrost.
Obtočna ali Odzračevalna

Obtočna ali Odzračevalna

Vse molen nape lahko delujejo na dva različna načina. Prvi je obtočni, kjer zrak potuje skozi oglene filtre v napi in se prečisti nato pa vrne nazaj v prostor. Drugi način, ki je tudi boljši, pa je odzračevalni, kjer se zrak, vlaga in vse vonjave odvedejo iz prostora.
Timer in Refresh

Timer in Refresh

Timer je zelo priročna funkcija, ki omogoča nastavitev časa samodejnega izklopa nape. Funkcija Refresh pa omogoča osveževanje zraka v kuhinji tako, da vsako uro za 5 minut vklopi napo in tako prostoru dovaja nov, čist zrak.
Brezkrtačni (Brushless) motorji

Brezkrtačni (brushless) motorji

Brezkrtačni motorji zagotavljajo velike energijske prihranke in povečujejo učinkovitost. Pri srednjih in nizkih hitrostih nudijo do 85% manjšo porabo energije in do 35% manjšo porabo pri visokih hitrostih. Poleg energijske učinkovitosti so trenutno tudi najtišji motorji na tržišču.
LED Osvetlitev

Varčna in zmogljiva LED osvetlitev

LED svetila vsak dan bolj izpodrivajo klasične sijalke z žarilno nitko saj so veliko bolj varčna (porabijo 80 % manj energije kot klasične in halogenske sijalke), se ne segrevajo, zato so bolj varne, so bolj odporne na udarce in vibracije, njihova življenjska doba je cca. 50 000 ur ali več, izdelane pa so tudi iz ekološko neoporečnih materialov.
Dalinjsko, pametno upravljanje kuhinjskih nap

Napredno upravljanje nap

Naše nape je mogoče upravljati tudi s pomočjo daljinca ali pametnih telefonov in tablic preko aplikacije. To lahko naredite tudi iz sosednjih prostorov.
Dalinjsko upravljanje

Dalinjsko upravljanje

Nekateri modeli naših nap so opremljeni še z dalinjskim upravljalnikom, ki omogoča enostavno upravljanje nape in njenih funkcij iz oddaljene razdalje.
Touch Display upravljanje

Touch Display

Touch display je posebno elektronsko stikalo, ki je skrito za steklom ali inox površino in deluje na rahel dotik. Čiščenje takšnega stikala je nadvse enostavno, saj je površina čisto ravna.
Soft Touch upravljanje

Soft Touch

Pri soft touch gre za upravljanje z gumbi, ki delujejo na rahel pritisk (touch).
Push upravljanje

Push Buttons

Pri push buttons gre za upravljanje z gumbi, ki delujejo na mehanski pritisk (push).
Vam je všeč naš koncept, vizija in produkti, ki jih ustvarjamo?
KONTAKTIRAJTE NAS